Prodej pozemky pro bydlení, 3 700 m2 - Semily - Podmoklice

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou, cena k jednání
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Semily
Lokalita: Semily
Ulice: Družstevní 111
Aktualizace: 03.05.2024 10:31
Číslo zakázky: TR13346
Výměra pozemku: 3700 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Nabízíme k prodeji velký stavební a zasíťovaný pozemek přímo v centru obce Semily určený dle platného Územního plánu k bydlení v bytových a rodinných domech. Nabízíme k prodeji velký stavební a zasíťovaný pozemek přímo v centru obce Semily určený dle platného Územního plánu k bydlení v bytových a rodinných domech. Dle regulativu je zde možno postavit bytový dům o 10-12ti bytových jednotkách. Na pozemku aktuálně stojí starší rodinný dům ve špatném stavebně-technickém stavu, stará stodola a cca 10plechových garáží, které jsou dále pronajímány. Veškeré inženýrské sítě zavedeny na hranici pozemku. V bezprostřední blízkosti vlakové a autobusové nádraží a kompletní občanská vybavenost. Velmi zajímavá investiční příležitost v centru okresního města.
Definice využití území dle platného ÚP: Plochy smíšené obytné (SO)
Hlavní využití:
•bydlení v bytových a rodinných domech
•občanské vybavení
Přípustné využití:
•stavby pro trvalé bydlení
•stavby a zařízení veřejné a malé komerční občanské vybavenosti
•stavby bezprostředně související a podmiňující bydlení, a stavby a zařízení, které mohou být dle ustanovení stavebního zákona umístěny na pozemcích rodinných a bytových domů
•stavby pro vzdělávání a výchovu, sociální služby a péči o rodinu, zdravotní služby, kulturu, veřejnou správu, tělovýchovná a sportovní zařízení a ochranu obyvatelstva
•služby a provozovny slučitelné s bydlením, které svým provozováním a technickým zařízením nenaruší užívání pozemků, staveb a zařízení za hranicí pozemku a nesníží kvalitu prostředí souvisejícího území (zejména hygienickými limity a dopravní zátěží)
•stavby související technické a dopravní infrastruktury (např. vedení a stavby technické infrastruktury, místní komunikace pro stavby hlavního a přípustného využití, chodníky, apod.
•zeleň, doplňující uliční prostor
•veřejná prostranství

Pro veškeré další podrobné informace neváhejte a informujte se u makléře.
Realitní makléř:

Martin Dědek
tel: 420602265700

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 96 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop