Rodinný dům č.p. 6 v obci Vyskeř, okr. Semily

Cena: 2 699 000 Kč
Financování:na hypotéku za 11 624 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Semily
Lokalita: Vyskeř
PENB: G
Aktualizace: 28.03.2024 17:55
Číslo zakázky: 6235350
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 220 m2
Výměra pozemku: 690 m2
Počet pater: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji zděný, nepodsklepený rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími bez využitého podkroví pod sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru, nachází se v zastavěné, okrajové části obce Vyskeř, v řadové zástavbě jako samostatně stojící. Parkování je možné na vlastním pozemku. Pozemky leží v mírně sklonitém terénu, tvoří funkční celek a jsou přístupné po veřejné zpevněné komunikaci, na pozemku p.č. 2021/3 - ostatní plocha, který je ve vlastnictví: Liberecký kraj, U Jezu 642/2a, Liberec IV-Perštýn, 460 01 Liberec a po částečně zpevněné komunikaci na pozemku p.č. 29/2 - ostatní plocha, který je rovněž předmětem tohoto prodeje. Zpevněná komunikace se nachází ve vzdálenosti cca 35 m od rodinného domu. Dům je napojen na inženýrské sítě: elektro, obecní vodovod, septik, trativod a vlastní rozvod PB. Dle informací ČSÚ se v obci Vyskeř nachází tyto inženýrské sítě: hloubková kanalizace.

Objekt sestává ze dvou bytových jednotek o velikosti 3+1 (I. nadzemní podlaží) s kompletním sociálním zařízením a 3+1 (II. nadzemní podlaží) bez sociálního zařízení.
Původní stáří objektu je dle dostupných podkladových materiálů, místního šetření provedeného znalcem a dle sdělení účastníka místního šetření cca přes 40 roků. V průběhu své celkové životnosti objekt pravděpodobně procházel postupně rekonstrukcemi a modernizacemi prvků krátkodobých životností. V roce 2020 byla vyměněna okna za nová plastová s izolačním trojsklem a byla započata modernizace vnitřního vybavení bytové jednotky ve II. nadzemním podlaží (ke dni ocenění byly opraveny rozvody elektro a vody). Celkový technický stav a údržbu lze ke dni ocenění uvažovat jako stavba se zanedbanou údržbou (předpoklad provedení menších stavebních úprav).

Při místním šetření bylo zjištěno toto příslušenství stavby hlavní:
a) vedlejší stavby:
Na zadní obytnou část rodinného domu (pohled z příjezdové komunikace p.č. 29/2)
navazuje přízemní, zděná vedlejší stavba se sedlovou střechou krytou taškou pálenou.
b) příslušenství, které je tvořeno těmito venkovními úpravami:
- vrátka z ocelové konstrukce s výplní z drátěného pletiva
- zpevněné plochy
- venkovní schody
- septik
- trativod
- přípojky IS

Bližší informace k dispozici u RK
Realitní makléř:

Jaroslav Huf
tel: 721840961

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 155 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop