Prostorný rodinný dům (182 m2) se zahradou (915 m2) v klidné lokalitě v Lomnici nad Popelkou

Cena: 5 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 25 411 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Semily
Lokalita: Lomnice nad Popelkou
Ulice: gen. Ludvíka Svobody
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 13:00
Číslo zakázky: 6818940
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 128 m2
Obytná plocha: 192 m2
Výměra pozemku: 1043 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Dům v zástavbě rodinných domů, se skvělým výhledem na Lomnici a slunnou zahradou, díky orientaci na jih. Takto lze v jedné větě specifikovat tuto nemovitost. Ale to by bylo málo.

V první řadě je dům rozdělen na dvě plně samostatné bytové jednotky (každá jednotka o dispozici 4+1) s přístupem z centrálního schodiště. V prvním nadzemním podlaží je jednotka v původním zachovalém stavu. Druhé nadzemní podlaží prošlo renovací podlah i omítek a je částečně vybaveno (vybavení může zůstat, dle domluvy a je součástí prodeje nemovitosti).

První podzemní podlaží tvoří prostory pro skladování, uzamykatelné parkování pro dvě auta a kotelnu. A pokud by bylo prostoru málo, je zde možnost využít podkrovních prostor.

Tato část města Lomnice nad Popelkou je velice klidná, okrajová a za domem se nachází už pouze sportoviště, zeleň, louky a pole. Na nákupy, do školky či školy je to však kousek i pěšky, takže ideální varianta, pokud hledáte klid, ale vše mít při ruce.

Původní projektovou dokumentaci, technické parametry a další podrobnosti s Vámi rád projdu na prohlídce tohoto domu. V rámci prohlídky Vás seznámím s celým objektem, možnostmi financování i s historií rodinného domu v ulici Generála Ludvíka Svobody.

Těším se na shledanou na prohlídce.
S pozdravem, Vladimír Řehák.
Realitní makléř:

Vladimír Řehák
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 122 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop