Byt s lodžií (82 m2), Jilemnice, Semily

Cena:  3.950.000 Kč
nejnižší podání
nebo na hypotéku za 17.012 Kč měsíčně

Vlastnictví: osobní
Druh: 3+1
Typ: prodej

Okres: Semily
Město: Jilemnice
Ulice: Roztocká 1001

posun vlevo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK e-drazby.cz s.r.o.

e-drazby.cz s.r.o.

Nerudova 956, Hradec Králové, 500 02
tel: , mobil: +420 603 866 579
e-mail: info@e-drazby.cz, www: www.e-drazby.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Jana Beranová

telefon: 420603866579
e-mail: info@e-drazby.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 501AD24660P
aktualizováno: 26.9.2024 10:12

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce byt s lodžií v podkrkonošském malebném městě Jilemnice. Pokud hledáte prostorný a světlý byt, který byste si mohli upravit přesně podle svých představ, tak právě vám bude tato nemovitost určena. Byt v osobním vlastnictví, majetku obce, s dispozicí 3+1 nabídne užitnou plochou 81,93 m2 včetně lodžie. Bytová jednotka je umístěna v 2.NP. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě v širším centru Jilemnice, což je město známé jako průmyslové i rekreační centrum regionu. V bezprostřední blízkosti domu najdete dětské hřiště a školku, což zajišťuje vynikající podmínky pro rodiny s dětmi. Ve městě je k dispozici veškerá občanská vybavenost – nemoc... Pokračování popisu zakázky >>nice, škola, školka, obecní úřad, sportovní hala, plavecký bazén, potraviny, kulturní dům, restaurace a mnoho dalšího. Byt je situován v montovaném dvouvchodovém domě z železobetonových panelů s plastovými okny a zateplenou fasádou. Budova má celkem 8 podlaží, včetně jednoho podzemního, a je napojena na veřejný rozvod elektro, vody a kanalizace. Vytápění a ohřev užitkové vody probíhá z centrální výtopny, což zajišťuje komfortní a bezproblémové bydlení. Jednotka je v původním, udržovaném stavu, určena k rekonstrukci (aktuálně vyklizena), což nabízí skvělou příležitost k vytvoření bydlení dle svých představ. Disponuje původním jádrem a kuchyňskou linkou bez spotřebičů. Jinak je jednotka prázdná a nábytek na fotografiích je ilustrační pro lepší představu uspořádání. Úložný prostor je zajištěn samostatnou komorou přímo v bytě a sklepní kójí, která k bytu náleží. Najdeme zde 3 samostatné neprůchozí pokoje, vykachlíčkovanou koupelnu s rohovou vanou a zástěnou, samostatnou toaletu, vstupní chodbu, kuchyni a komoru. V oknech jsou žaluzie. V domě se plánuje rekonstrukce výtahu, což může zvýšit hodnotu vaší investice v budoucnosti. Lokalita, dostupnost a potenciál bytu k rekonstrukci poskytují vynikající příležitost pro ty, kteří hledají dlouhodobou hodnotu a komfort. Pokud hledáte místo, kde budete moci vytvořit domov pro svou rodinu nebo investiční příležitost s potenciálem růstu, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku bytu. Tento byt je připraven stát se vaším novým domovem v srdci Jilemnice. Orientační předpis měsíčních plateb najdete v dokumentech aukce společně se vzorem Kupní smlouvy, smlouvy o Advokátní úschově peněz a LV. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem a může ji do vlastnictví nabýt fyzická i právnická osoba. Pro více informací nás kontaktujte.

Elektronická aukce se bude konat dne: 28.11.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací včetně kontaktu na aukčního specialistu na e-drazby. cz, nebo na emailu info@e-drazby. cz

V dokumentech aukce naleznete:
1) Záměr prodeje
2) Vzor Kupní smlouvy
3) Vzor smlouvy o advokátní úschově
4) Znalecký posudek
5) Orientační předpis plateb
6) Půdorys
7) LV
8) PENB

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav nemovitosti s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. K nemovitosti není stavební, technická dokumentace.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 50.603917091, 15.509908751

Organizovaná prohlídka se na této nemovitosti bude konat 8.10.2024 v 16:00 hod, 26.10.2024 v 10:00 hodin a 19.11.2024 v 15:00 hodin. Na prohlídku je nutné se nahlásit alespoň den předem aukčnímu specialistovi.
Pro další informace volejte zástupce aukční společnosti - tel.: 724 590 650 - Ing. Petra Kirnerová. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavnutná rekonstrukce 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžieano 
Vytápěníneuvedeno  Garážne 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěne 

Energetický štítek C (119 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 12x

Další nemovitosti tohoto prodejce